Haven Protocol Partners met Fio Protocol

Haven werkt samen met het FIO-protocol. Met FIO kunnen gebruikers activa verzenden en ontvangen van en naar adressen op merkdomeinen. Dit maakt transacties aanzienlijk eenvoudiger. Zo kunt u in de toekomst betalingen en overboekingen ontvangen en / of betalingsverzoeken doen vanaf een adres als satoshi@haven in tegenstelling tot lange openbare adressen zoals hvxy2t9TF4eOtFnGbEHR9c7noADoAU7KNfgXqfzFeCcQaFmrMvwbsSaUhEeGCDqFhgKmguZJVf4GSCkLwhz6qaPS2W11aWU2hd.

Daarnaast willen we ook FIO bedanken voor hun hulp bij het organiseren van een Fio Foundation-weggeefactie waar gebruikers binnenkort hun gewenste haven adres.

We houden de community op de hoogte wanneer dit registratieproces beschikbaar is.

Haven gelooft dat deze samenwerking en integratie met FIO zal helpen om het Haven-protocol in de toekomst in handen te geven van miljoenen gebruikers en we zijn er trots op samen te werken met FIO voor de integratie van de haven FIO-domein.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)