Introductie van Haven xUSD debetkaart

In weer een opwindende week voor het Haven-team, de gemeenschap en de houders, zijn we verheugd de volgende grote stap voorwaarts in het Haven Protocol-hulpprogramma aan te kondigen. We werken samen met Ternio om Haven xUSD debetkaart aan te bieden op het BlockCard-platform. Abonnees hebben toegang tot een fysieke betaalpas, die geld rechtstreeks uit hun eigen xUSD-kluis haalt. De volledig uitgeruste kaart maakt directe transacties, geldopnames, geldoverboekingen en ondersteuning van Apple, Google of Samsung Pay mogelijk. 

BlockCard maakt gebruik van 's werelds grootste kaartnetwerk en bereikt meer dan 70 miljoen handelaars in meer dan 200 landen.

Een bankrekening op zak

Een nieuwe Haven Card-app maakt snel accountbeheer, saldocontroles en overboekingen mogelijk, beschikbaar op zowel Apple- als Android-apparaten.

Retail aanbetaling

Waar ondersteund, kunnen kaarthouders xUSD kopen als een manier om geld over te maken naar crypto. Retaildeposito's worden ondersteund door Walmart, 7-11, Western Union en Moneygram en nog veel meer. 

Hoe werkt het?

Om te beginnen, moet u zich registreren, geld storten en KYC om uw kaart te ontvangen. Een virtuele kaart is direct beschikbaar via de app.

De registratie begint in april, maar u kunt hier uw interesse voor een nieuwe Haven-kaart vooraf registreren: https://havencard.io/

nl_NL_formalNederlands (Formeel)