Haven Lancering van xUSD op 20 juli

Image for post

Het Haven-team is verheugd om aan te kondigen dat we op 20 juli 2020 de eerste private stablecoin, xUSD, zullen lanceren op het mainnet van Haven.

Hieronder vindt u enkele aanvullende details over de lancering van xUSD die we graag willen delen:

  1. De lancering vereist een harde vork van de keten van Haven om de xUSD-uitwisselingscode te implementeren. We zullen de exacte blokhoogte voor deze vork aankondigen naarmate we dichter bij 20 juli komen.
  2. Alle pools en exchanges moeten hun nodes en wallets bijwerken om de nieuwe xUSD-code op te nemen. We staan in communicatie met alle bekende beurzen en pools en helpen u graag bij de voorbereiding op de hard fork.
  3. De lancering op 20 juli wordt ondersteund door Chainlink's gedecentraliseerde prijsorakel. Het prijsrecord dat is gemaakt door het orakel van Chainlink en dat voor elke blokheader zal worden gebruikt, kan hier gevonden. We zijn van plan om in de toekomst extra gedecentraliseerde prijsorakels toe te voegen.
  4. Na de lancering van xUSD zullen de circulerende voorraden van XHV en xUSD dynamisch fluctueren als gevolg van het mint & burn-proces dat de kern vormt van het protocol van Haven. Bij de lancering van mainnet wordt een bijgewerkte blokverkenner vrijgegeven die publiekelijk het blok-voor-blok aanbod van zowel XHV als xUSD zal volgen.
  5. Voor gebruikers van Haven - er is niets dat u hoeft te doen om u voor te bereiden op de hard fork. Zodra xUSD echter live op het netwerk staat, moet u de nieuwste versie van het desktop Haven-kluis of Command Line Interface (CLI) -portefeuille voor alle xUSD-uitwisselingen of -overdrachten. The Vault heeft de afgelopen weken aanzienlijke veranderingen ondergaan en we zijn ervan overtuigd dat u deze als eerste wallet kunt gebruiken die xUSD ondersteunt. Blijf op de hoogte voor aankondigingen over releases van mainnet Vault.
  6. De webgebaseerde Haven-kluis zal blijven dienen als een gebruiksvriendelijke manier om XHV op te slaan en af te handelen. Het zal ergens na 20 juli worden bijgewerkt voor xUSD-functionaliteit.

In de afgelopen weken hebben we geprofiteerd van de hulp van onze groeiende community om het bijgewerkte xUSD uitwisselingscode (openbaar vrijgegeven op 2 juni) en de desktop Haven Vault. Sinds een community-geleide overname in januari 2019, is de ontwikkeling van Haven echt een teaminspanning geweest, en we willen elk communitylid bedanken dat hun tijd aan dit project heeft besteed. We waarderen ook de bijstand geleverd door ontwikkelaars in de Monero-gemeenschap om de xUSD-uitwisselingscode te beoordelen en te testen.

Zoals velen weten, wordt 20 juli over de hele wereld gevierd als Maandag ter herdenking van de eerste keer dat de mens voor het eerst op de maan liep in 1969. Toen Neil Armstrong op het krateroppervlak van de maan stapte met de woorden: “Dat is een kleine stap voor de mens, een gigantische sprong voor de mensheid ', bewees hij dat we onze grenzen kunnen overschrijden met nieuwe technologie en de geest om naar de sterren te reiken.

Haven hoopt de mensheid weer een gigantische stap te bieden. Tegen een achtergrond van toenemende economische instabiliteit en groeiende inbreuken op de privacy over de hele wereld, zal 20 juli 2020 het begin markeren van een nieuwe optie voor financiële vrijheid: de lancering van de eerste private stablecoin xUSD op het synthetische activacosysteem van Haven.

Deze technologische sprong zorgt ervoor dat iedereen over de hele wereld gemakkelijk toegang heeft tot zijn rijkdom en deze privé kan beschermen. Bereid je voor op lancering, mint & burn!

Word lid van onze community OnenigheidTwitterGitHub, en Medium. U kunt meer lezen over Haven in deze FAQ of de wit papier.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)