Haven kondigt lanceringsdetails van 20 juli xUSD aan

Image for post

We zijn verheugd om aanvullende details te delen over het hard fork-proces dat we zullen gebruiken lanceren 's werelds eerste private stablecoin, xUSD, op 20 juli. Vandaag hebben we de vrijgavecode van mainnet gepubliceerd om xUSD-functionaliteit op het netwerk van Haven in te schakelen.

Haven's Apollo v1.0.0 is ingesteld op 20 juli op blokhoogte 640640, of ongeveer 15:00 GMT + 1. Functionaliteit voor xUSD-transacties wordt automatisch 10 blokken later ingeschakeld tijdens een tweede vork op blokhoogte 640650.

Dit mechanisme wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat prijsrecords al in eerdere blokken zijn vastgelegd voor gebruik wanneer xUSD-transacties live gaan. Er zullen nog steeds prijsrecords worden opgehaald Chainlink's orakel en weergegeven hier.

Deze vork zal automatisch databases upgraden en is een eenrichtingsoperatie. Als uw service kritiek is (zoals een node of mijnpool), maak dan eerst een back-up voordat u deze upgrade uitvoert. Aanvullende details over de installatie en het vorkproces zijn te vinden in de Apollo-release "Lees mij" document.

Ons team heeft verschillende succesvolle tests van dit vorkproces op Haven's stadium voltooid. We zijn ervan overtuigd dat deze release een soepele overgang mogelijk maakt om xUSD op het mainnet van Haven te lanceren. De bijgewerkte code van vandaag is ook gedeeld met alle centrales die XHV ondersteunen.

Haven-gebruikers hoeven niets te doen om zich voor te bereiden op de vork. Om xUSD na de fork te gebruiken, hoeft u alleen de mainnet CLI of desktop Vault te downloaden, wat de eerste wallets zijn die xUSD ondersteunen bij de lancering. We zijn bezig met het testen van de desktopkluis en zijn van plan deze in de komende dagen uit te brengen (ruim voor 20 juli).

Stop zoals altijd bij Haven's Onenigheid of neem deel aan het gesprek op Twitter. De toekomst van financiële privacy begint op 20 juli!

nl_NL_formalNederlands (Formeel)