Haven kondigt Ledger App Development aan

Vandaag willen we officieel aankondigen dat Haven is begonnen met het bouwen van zijn Ledger Hardware Wallet-applicatie.

Vandaag willen we officieel aankondigen dat we zijn begonnen met het bouwen van de Haven Ledger Hardware Wallet-applicatie. Als onderdeel van dit proces hebben we Coranos gecontracteerd, een van de bekendste Ledger Wallet-ontwikkelaars. Hij heeft een groot aantal applicaties gebouwd, waaronder enkele bekende integraties met Neo, Nano, Elastos, Banano en Constellation DAG. 

De kosten voor deze build worden gedekt door Haven zonder verzoeken om financiering, donaties of subsidie van de gemeenschap. 

Coranos is al begonnen met een voorlopige codereview en zal hier parttime aan werken terwijl ze hulp en input krijgen van het kernteam. Bovendien is de build opgedeeld in twee verschillende mijlpalen. 

1. Inzending door ontwikkelaar: beschikbaar in ontwikkelmodus voor testen.

2. Publicatie: beschikbaar voor het publiek voor dagelijks gebruik

Hoewel we hebben gezegd dat we een Ledger-app aan het bouwen zijn, hebben we tot vandaag nog niets officieel aangekondigd, omdat we de details, tijdlijnen en technische uitdagingen moesten uitwerken, waarvan sommige nog gaande zijn.

Het voordeel van werken met Coranos is dat hij buitengewoon goed geïnformeerd is over de interne processen bij Ledger, dus het is belangrijk dat we de verwachtingen van de gemeenschap dienovereenkomstig afstemmen. Dit is geen snel proces en zal waarschijnlijk ~ 6 maanden in beslag nemen. Onze verwachting is dat het 3 maanden zal duren om te bouwen en nog eens 3 maanden voor testen en goedkeuring. We hebben echter uiteraard geen controle over de interne processen van Ledgers, dus er zijn geen garanties op de publicatiedatum van Ledger.

Ten slotte, zodra de applicatie klaar is om te worden vrijgegeven, zijn we van plan om een gesponsorde weggeefactie te doen met op maat gemaakte gegraveerde Haven Ledger Nano X-portefeuilles in beperkte oplage. Dit mag niet worden opgevat als een officieel partnerschap, omdat het beschikbaar is voor iedereen die bereid is de kosten te betalen. Het is meer een blijk van waardering van Haven jegens de gemeenschap voor hun steun en we zullen deze details bekendmaken zodra we de releasedatum van Ledger kennen.

Wij geloven dat dit een cruciale stap voorwaarts is die Haven helpt om een hoger niveau van beveiliging en vertrouwen te bieden aan alle gebruikers en partners.

De mogelijkheid om privé uit te wisselen tussen XHV, xUSD, xGOLD of een andere xAsset zonder enige derde partij, stelt Haven in staat om zijn visie te blijven vervullen om een offshore bank te worden - zonder banken.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)