Aankondiging van de Haven Foundation

De Haven Foundation zal worden gevestigd op de Kaaimaneilanden, een juridische jurisdictie met gunstige regels ten aanzien van cryptocurrencies en blockchain-projecten.

We willen graag aankondigen dat Haven is begonnen met het proces om zichzelf juridisch te formaliseren met de oprichting van de Haven Foundation.

De Haven Foundation zal worden gevestigd op de Kaaimaneilanden, een juridische jurisdictie met gunstige regels ten aanzien van cryptocurrencies en blockchain-projecten.

Dit stelt Haven in staat zichzelf te vestigen als een juridische entiteit die in staat is ontwikkelingssubsidies te betalen, exploitatiekosten te dekken en liefdadigheidsdonaties te doen aan op privacy gerichte entiteiten, projecten en evenementen. 

Het dient ook een meer praktisch doel. Wanneer ze bijvoorbeeld werken met commerciële partners, zoals uitwisselingen, hebben ze vaak een juridische entiteit nodig om namens het project te ondertekenen. Deze entiteit helpt het proces te stroomlijnen, waardoor het veel gemakkelijker wordt om Haven en zijn aanvullende xAssets op andere platforms te integreren.

Bovendien onderzoeken we ook aanvullende juridische structuren die de stichting in staat zouden stellen om andere commerciële toepassingen te financieren die misschien niet noodzakelijkerwijs binnen het kernprotocol passen, maar die waarde en bruikbaarheid van het protocol zouden vergroten. Voorbeelden hiervan zijn al dan niet leningen, uitwisselingen, fiat onramps en off-ramps zoals debetkaarten.

Ten slotte stelt deze aanpak Haven ook in staat om de basis te leggen voor gemeenschapseigendom. Hoewel we hier vandaag niet meer over te delen hebben, onderzoeken we momenteel de beste manier om volledig te decentraliseren, eigendom te verdelen en bestuur mogelijk te maken.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)