Webportemonnee Stagenet

Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat we de webportemonnee hebben die in stagenet werkt.

Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat we de webportemonnee hebben die in stagenet werkt. Dit betekent dat u toegang heeft tot uw geld en uitwisselingen en overboekingen tussen meerdere xAssets –– vanaf elk apparaat.

De Web Wallet is ontworpen om eerst mobiel te zijn en biedt een meer toegankelijke en censuurbestendige ervaring dan een native applicatie, aangezien de webbrowser geen toestemming nodig heeft van de iOS App Store of Google Play store.

Hoewel we voorheen een Web Wallet hadden, bevatte deze niet de Exchange-functionaliteit, aangezien de Monero-bibliotheek die we op dat moment gebruikten niet compatibel was met het Exchange-werk dat we hadden gedaan op Haven. Dit was een enorme technische inspanning die al meer dan een maand gaande is en we willen Marty's inspanningen met deze build bedanken en erkennen.

Terwijl de app in stagenet werkt, test het team momenteel de portemonnee en zal het blijven herhalen en eventuele problemen identificeren. Als alles volgens plan verloopt, is ons doel om volgende week de Web Wallet uit te brengen.

We denken dat deze kluis vrij zal zijn van de problemen die de desktop hebben geplaagd en een vergelijkbare maar superieure ervaring zal bieden. We danken je voor je geduld en we kijken ernaar uit om dit aan de community te geven.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)