Haven kondigt mainnet-lancering van v1.2.0 'Artemis' aan

Haven Protocol zal op 8 december 2020 een hard fork uitvoeren in blok # 741957 om een aantal belangrijke upgrades te implementeren.

Deze release zal de codebase van Haven upgraden naar Monero v0.16, wat snellere daemon-prestaties en verbeterde transactieverificatie mogelijk maakt. Het wordt v1.2.0 'Artemis' genoemd: https://github.com/haven-protocol-org/haven-offshore/tree/v1.2.0

Deze upgrades maken het ook mogelijk om de Haven Web Vault opnieuw te lanceren met volledige functionaliteit voor xUSD-conversies en transacties. Een bijgewerkte Haven Desktop Vault zal ook worden vrijgegeven kort nadat de vork is voltooid.

Wat betreft de vergoedingen van Haven: na uitgebreide tests en feedback van de gemeenschap hebben we mogelijkheden geïdentificeerd om de vergoedingsstructuur voor Haven 2.0, aangekondigd in september, verder te verbeteren. De hard fork zal doorgaan zonder een wijziging in de kosten. De bestaande vergoedingsstructuur is effectief gebleken bij het voorkomen van aanvallen en is essentieel om de belofte van Haven te waarborgen dat "1 xUSD altijd inwisselbaar is voor $1 aan XHV." We weten dat de vergoeding met hoge prioriteit voor sommige gebruikers onbetaalbaar is, en dit zal in een toekomstige update worden aangepakt.

Dank aan onze groeiende community voor hun hulp bij het testen van de nieuwe code in de afgelopen weken. Door dit uitgebreide testproces heeft ons team een aantal kleine problemen kunnen oplossen om de codebase voor te bereiden op de fork.

In de komende dagen zullen we op 8 december een specifieke blokhoogte voor de hard fork aankondigen. Het team is al in communicatie met de pools en uitwisselingen van Haven om een soepele overgang te garanderen.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)