KuCoin geeft Haven weer met XHV / USDT-handelspaar

Het Haven-team is trots om een nieuwe vermelding met KuCoin aan te kondigen! Het XHV / USDT-handelspaar gaat live op 16 december 2020.

Lanceringsschema

12:00 UTC + 8 (04:00 UTC) op 16 december - KuCoin opent deposito's

18:00 uur UTC + 8 (10:00 UTC) op 16 december - De handel begint  https://trade.kucoin.com/XHV-USDT  

22:00 UTC + 8 (14:00 UTC) op 16 december - Opnames zijn beschikbaar


KuCoin is een wereldwijde beurs, geregistreerd op de Seychellen sinds 2017. Ze bieden 24/7 meertalige ondersteuning in 207 verschillende landen naast actieve gemeenschappen in 16 landen; inclusief China, Rusland, India en het grootste deel van de Engelssprekende wereld. Sinds hun lancering zijn ze uitgegroeid tot meer dan 5 miljoen geregistreerde gebruikers, die meer dan 25% vertegenwoordigen van alle cryptohouders wereldwijd. Deze gebruikers hebben meer dan 620 miljoen transacties voltooid met een gecombineerde waarde van $67 biljoen.

De huidige Kucoin-notering is een andere cruciale stap in de voortdurende ontwikkeling van het ecosysteem van Haven. Dit partnerschap zal de wereldwijde toegang tot het netwerk van privéactiva van Haven uitbreiden, waardoor de liquiditeit en het gemak voor gebruikers toenemen. KuCoin vertegenwoordigt tot nu toe de grootste beurs die XHV heeft genoteerd met een dagelijks handelsvolume van $79 miljoen. 

Door een USDT-handelspaar aan te bieden, kunnen traders nu gemakkelijk overstappen op XHV (en Haven's private xAssets) zonder de kosten of risico's die gepaard gaan met extra BTC-transacties. KuCoin heeft ook geen KYC nodig (hoewel het wordt aangemoedigd) en staat tot 5 BTC aan opnames per dag toe voor niet-geverifieerde gebruikers. 

nl_NL_formalNederlands (Formeel)