Polarity.Exchange-lijst

Het Haven-team is trots om een nieuwe vermelding op Polarity.Exchange aan te kondigen! Het XHV / USDT-handelspaar gaat live in januari 2021.

*** Sluit je aan bij een AMA met Polarity CEO, Tony Nguyen (Xucito) in de Haven Discord #General. Vrijdag 18 december 13.00 uur UTC ***  

Polarity is een gedecentraliseerde uitwisseling die uitzonderlijke portemonnee-beveiliging en lage kosten biedt. Hun diensten zullen echte waarde toevoegen aan Haven Protocol-gebruikers, en zo ons helpen het ecosysteem uit te breiden. Voordelen voor de gebruiker zijn:  

 • Geen KYC
 • USDT-basisvaluta
 • Snelle uitwisselingen
 • Uw sleutels, uw munten
 • Zeer lage vaste kosten - $0,01 per transactie!
 • Hybride on-chain / off-chain beveiligingsontwerp 
 • Lage min en hoge max limieten
 • On-chain 2fa multi-sig

Uw eigen sleutels

Polarity maakt gebruik van een DEX-bedrijfsmodel, dus alle gebruikersfondsen worden "exclusief beheerd". Het Polarity-serviceaccount is gebaseerd op een hybride gedecentraliseerd model waarmee gebruikers het eigendom van fondsen kunnen behouden via hun gedecentraliseerde TurtleNetwork-portemonnee, maar toch met functies zoals 2FA-bevestigingen.
Polarity is gebouwd op het TurtleNetwork Network, een splitsing van Waves. Het Polarity-team was betrokken bij het porten van TN Dex van Waves naar TurtleNetwork als een open-sourcebijdrage en uiteindelijk werd Polarity opgericht met het doel om service op CEX-niveau te bieden zonder afbreuk te doen aan hun kernwaarden van

Empowerment, transparantie en beveiliging van gebruikers.

Ondanks dat het een DEX is, zijn er enkele overeenkomsten met een CEX. Het orderboek zelf wordt centraal beheerd (op een dienst die een matcher wordt genoemd). Maar de overdracht van de activa wordt on-chain voltooid, dus uitwisselingsregels zijn in het netwerk ingebouwd, ongeacht het orderboek.
Stortingen en opnames worden autonoom afgehandeld door de Gateway Services Layer waardoor gebruikers de reserves kunnen controleren door simpelweg de blockchain te bekijken. De gateway-servicelaag is volledig API-ingeschakeld en kan worden gebruikt door andere services op de onderling verbonden netwerken.

Veiligheid

Polariteit geeft gebruikers toegang tot een kluis via een identiteitsserver, die 4 beveiligingslagen biedt.

 1. End-to-end seed-encryptie en opslag aan de clientzijde (met behulp van AES256) om toegang tot zaden mogelijk te maken
 2. Een slim contract met multi-factor authenticatie waarmee gebruikers 2FA op netwerkniveau kunnen afdwingen voor transactiebevestigingen
 3. Creëren van verschillende soorten portefeuilles, dwz met handel uitgeschakeld om warm / koud fondsbeheer te ondersteunen
 4. Ondersteuning voor tijdige toegangscodes voor toegang tot polariteitsidentiteit

Liquiditeit

Polariteit maakt gebruik van verschillende marktmakende mechanismen naast de organische groei van het orderboek om de markten liquide te houden en toegang tot / exit op de markten mogelijk te maken. Door liquiditeit te consolideren op op activa gebaseerde paren op USDT-prijzen, wordt de liquiditeit geconcentreerd.

Snelheid

Alle activa die u door de gateway deponeert, worden automatisch verpakt in een vergelijkbaar proces als WBTC: https://decrypt.co/resources/what-is-wbtc-explained-bitcoin-ethereum-defi

Hierdoor kunnen gebruikers transacties uitvoeren met XHV zonder te wachten op bevestigingstijden voor native chain block), in tegenstelling tot Atomic Swaps.

Sluit je aan bij een AMA met Polarity CEO, Tony Nguyen (Xucito) in de Haven Discord #General om tech, financiën of andere onderwerpen te bespreken waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Vrijdag 18 december 13:00 UTC  

https://polarity.exchange/


Over Tony Nguyen. (CEO van Polarity)

nl_NL_formalNederlands (Formeel)