THORChain-integratie-update

Nu de zaken weer vooruit gaan met de integratie van Haven op THORChain, willen we de community een voortgangsupdate geven. 

Wat is THORChain?

THORChain is een onafhankelijke blockchain die fungeert als een cross-chain gedecentraliseerde uitwisseling (DEX). Het maakt gebruik van een geautomatiseerd market maker (AMM) -model om de uitwisseling van activa tussen ongelijksoortige blockchains op een niet-bewarende manier mogelijk te maken.

THORChain verstoort niet alleen gecentraliseerde uitwisselingen, maar zorgt ook voor een enorme sprong voorwaarts voor Haven. Grote liquiditeitspools zullen zowel handelaren als investeerders ten goede komen. En het bieden van een opbrengst zal gebruikers verder stimuleren om xUSD en andere xAssets aan te houden.

Wat nog belangrijker is, THORChain en Haven delen een symbiotische relatie. xUSD biedt een broodnodige private stablecoin voor THORChain-gebruikers, en Thor biedt xUSD-houders een route naar markten en liquiditeit. Voor de eerste keer zal xUSD beschikbaar zijn voor de massa, toegankelijk voor iedereen op het snel groeiende netwerk van THORChain.

Dit zal het spel veranderen.

Haven-integratie

THORChain- en Haven-ontwikkelaars werkten nauw samen aan XHV-integratie, tot aan de release van MultiChain ChaosNet (MCCN) vorige maand. Deze release was een monumentale prestatie voor het Thor-team en liet ons allemaal met ontzag achter en enthousiast over wat de toekomst zal brengen. Het zorgde ook voor een ongelooflijke werklast voor de Thor-ontwikkelaars, waardoor de voltooiing van hun deel van de Haven-integratie werd vertraagd.

Na een teamgesprek met de ontwikkelaars van Thor vorige week, werd het duidelijk dat we het heft in eigen handen moesten nemen. Net als Haven is Thor een open source-project, dus het hele Haven-ontwikkelteam is nu bijna uitsluitend gericht op Thor's eigen codebase.

Er is al grote vooruitgang geboekt en ons team heeft een duidelijk pad uitgestippeld voor voltooiing zonder enige afhankelijkheid van de ontwikkelaars van Thor. We zijn zelf bezig met het schrijven van code voor de laatste stukjes die nodig zijn voor integratie. We stellen de voortdurende communicatie en ondersteuning van het Thor-team enorm op prijs, aangezien ze zich blijven concentreren op de stabiliteit en groei van MCCN.

We gaan ons in dit stadium niet vastleggen op harde datums voor voltooiing. Maar we kunnen dit zeggen: het doel van het hele team is om de Thor / Haven-integratie zo snel mogelijk te voltooien.

Bedankt voor uw geduld en steun. Blijf ons volgen voor meer details in toekomstige updates.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)