Polarity lanceert XHV:xUSD handelspaar

We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat Polarity een nieuw handelspaar op hun beurs heeft gelanceerd. XHV:xUSD is nu live.

We hebben een xUSD-paar aangevraagd bij Polarity, om een extra optie te bieden voor diegenen die xUSD willen kopen of verkopen, totdat conversies in de kluis kunnen worden hersteld. Op langere termijn zal deze markt een belangrijk alternatief bieden voor kluisconversies. Door gebruikers toe te staan om buiten de kluis te wisselen tussen xUSD en XHV, zal het nut van xUSD verbeteren, aangezien gebruikers de mogelijkheid hebben om zich af te melden voor vergrendelingstijden.

Polarity is een gedecentraliseerd uitwisselingsplatform dat veel voordelen biedt ten opzichte van traditionele crypto-uitwisselingen, waaronder:

 • Geen KYC
 • Snelle uitwisselingen
 • Non-Custodial: uw sleutels, uw munten
 • Zeer lage vaste kosten – $0.01 per transactie!
 • Hybride on-chain / off-chain beveiligingsontwerp 
 • Lage minimumlimieten
 • On-chain 2fa multi-sig

Snelheid

Alle activa die u via de gateway deponeert, worden automatisch verpakt in een soortgelijk proces als wBTC: https://decrypt.co/resources/what-is-wbtc-explained-bitcoin-ethereum-defi

In tegenstelling tot Atomic Swaps kunnen gebruikers hiermee transacties uitvoeren zonder te wachten op de bevestigingstijden van de oorspronkelijke keten.

Liquiditeit

Polariteit maakt gebruik van verschillende marktmakende mechanismen naast de organische groei van het orderboek om de markten liquide te houden en toegang tot / exit op de markten mogelijk te maken. Door liquiditeit te consolideren op op activa gebaseerde paren op USDT-prijzen, wordt de liquiditeit geconcentreerd.

Uw sleutels: uw munten

Polarity maakt gebruik van een DEX-besturingsmodel, dus alle gebruikersfondsen worden "alleen beheerd". Het Polarity Service-account is gebaseerd op een hybride gedecentraliseerd model waarmee gebruikers het eigendom van geld kunnen behouden via hun gedecentraliseerde TurtleNetwork-portemonnee, maar met functies zoals 2FA-bevestigingen.

Polariteit is gebouwd op het TurtleNetwork Network, een vork van Waves. Het Polarity-team was betrokken bij het overzetten van TN Dex van Waves naar TurtleNetwork als een open-sourcebijdrage en tot slot werd Polarity opgericht met als doel service op CEX-niveau te bieden zonder afbreuk te doen aan hun kernwaarden van

Empowerment, transparantie en veiligheid van gebruikers.

Ondanks dat het een DEX is, zijn er enkele overeenkomsten met een CEX. Het orderboek zelf wordt centraal beheerd (op een dienst die een matcher wordt genoemd). Maar de overdracht van de activa wordt on-chain voltooid, zodat uitwisselingsregels in het netwerk zijn ingebouwd, ongeacht het orderboek.

Stortingen en opnames worden autonoom afgehandeld door de Gateway Services Layer, waardoor gebruikers de reserves kunnen controleren door simpelweg de blockchain te bekijken. De gateway-servicelaag is volledig API-enabled en kan worden gebruikt door andere services op de onderling verbonden netwerken.

Veiligheid

Polariteit geeft gebruikers toegang tot een kluis via een identiteitsserver, die 4 beveiligingslagen biedt.

 1. End-to-end seed-encryptie en opslag aan de clientzijde (met AES256) om toegang tot zaden mogelijk te maken
 2. Een smart-contract voor multi-factor authenticatie waarmee gebruikers 2FA op netwerkniveau kunnen afdwingen voor transactiebevestigingen
 3. Creëren van verschillende soorten portefeuilles, dwz met handel uitgeschakeld om warm / koud fondsbeheer te ondersteunen
 4. Ondersteuning voor tijdige toegangscodes voor toegang tot polariteitsidentiteit

Nogmaals veel dank aan het team van Polarity voor het beschikbaar stellen van dit nieuwe paar en we kijken ernaar uit om het nut van xUSD in de komende maanden en jaren uit te breiden.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)