Haven 2.0-audit voltooid

Dit is het nieuws waar we allemaal op hebben gewacht en de laatste grote vereiste voor de Haven 2.0-vork.

We zijn verheugd aan te kondigen dat Cypher Stack een gedetailleerde en uitgebreide audit van de Haven 2.0-codebase heeft voltooid en dat de update als veilig wordt beschouwd voor implementatie.

U kunt het volledige rapport lezen hier.

Zoals verwacht bevat de audit nuttige feedback die het ontwikkelteam zorgvuldig heeft geëvalueerd. Er zijn een aantal aanbevelingen die opvallen als de moeite waard, waaronder in de release van Haven 2.0. Deze zijn niet-essentieel maar de moeite waard, dus ze zullen worden opgenomen voor release.

Zodra deze eenvoudige updates zijn geïmplementeerd, wordt de fork-code voltooid, getest, getagd en gedistribueerd naar pools en exchanges. Dit betekent dat we de daadwerkelijke splitsing kunnen plannen voor de week van 15 november 2021. 

Het werk is al begonnen om ervoor te zorgen dat we ons aan dit schema houden. 

Wie zijn Cypher Stack? 

Cypher Stack is een adviesbureau in de voorhoede van blockchain- en gedistribueerde systeemtechnologie. Ze hebben cryptografen en ontwikkelaars van wereldklasse in dienst met enorme hoeveelheden Monero-ervaring, waardoor ze het best geplaatst zijn om de Haven-codebase te controleren.

Lees meer over Haven 2.0 hier.

Lees hier meer over Cypher Stack: https://cypherstack.com/

nl_NL_formalNederlands (Formeel)