Haven werkt samen met Travala

We zijn erg verheugd een nieuw strategisch partnerschap voor Haven aan te kondigen. We hebben onze krachten gebundeld met de wereldwijde reisorganisatie https://www.travala.com/ voor Haven-gebruikers om met XHV hotels, accommodatie, vluchten en activiteiten over de hele wereld te kunnen boeken. 

Travala biedt meer dan 2 miljoen verblijfplaatsen en meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen voor het boeken van vluchten naar vrijwel elke bestemming wereldwijd, die binnenkort met XHV moeten worden betaald.

De XHV-integratiewerkzaamheden zullen binnenkort beginnen met plannen om in de nabije toekomst xUSD toe te voegen.
Dit is weer een belangrijke stap voorwaarts voor het project om de bruikbaarheid voor gebruikers te vergroten, aangezien we proberen Haven uit te breiden en het de beste keuze te maken voor iedereen die hun privacy waardeert, de controle wil over zijn financiële leven en wil betalen op de manier die hij verkiest.

nl_NL_formalNederlands (Formeel)