Haven 2.0 is live!

Haven 2.0 – We hebben een lancering

Op 18 november 2021 heeft het Haven-protocol met succes een hard fork naar v2.0.0 voltooid. Met de codenaam "Haven 2.0" heeft deze vork een groot aantal updates en verbeteringen aan de codebasis geïnitieerd die een veilig en robuust protocol voor de toekomst garanderen.

De respons en steun voor het protocol was onwrikbaar. Tijdens het hele herstelproces is de gemeenschap geduldig en ondersteunend geweest en hebben ze overal hun input gegeven. Dus namens alle houders en het netwerk: bedankt. 

Met een gemeenschap als de onze lijkt de toekomst van financiële privacy onbetwistbaar.

xAssets zijn TERUG!

We hebben geschiedenis geschreven toen we xUSD lanceerden - 's werelds eerste en enige particuliere stabiele munt.

We hebben geschiedenis geschreven toen we xBTC lanceerden - 's werelds eerste en enige particuliere synthetische Bitcoin.

We hebben dit allemaal weer tot leven gebracht; geeft iedereen, waar ook ter wereld, de mogelijkheid om te converteren naar een selectie van prijsvolgende cryptocurrencies met behulp van de privacy van het Haven-netwerk. 

Niets in de crypto-ruimte concurreert hiermee. De privacy en stabiliteit die xAssets biedt, is een baanbrekende innovatie die betekent dat uw crypto-financiële informatie alleen wordt gedeeld als u dat wilt.

Haven 2.0 lanceringsdetails

Haven 2.0 is vrijgegeven door een harde vork in te zetten op de originele Haven-code. Dit vond plaats in blok 973400 (~11:00 uur GMT donderdag 18 november 2021). 

Haven 2.0 is een upgrade naar de code, niet de blockchain, dus houders hoeven niets te doen met hun bestaande munten.

Haven 2.0 Handleidingen en veelgestelde vragen

Ga voor antwoorden op veelgestelde vragen over de Haven-kluizen en -vork naar de Haven 2.0 Snelstartgids – hier

Ga voor een meer gedetailleerd overzicht van Haven 2.0 naar de Haven 2.0-gidspagina – hier

Houd er rekening mee dat: Vault-bestanden die in oudere software zijn gegenereerd, zijn mogelijk niet compatibel met Haven 2.0. Als u problemen ondervindt, kunt u de bovengenoemde snelstartgids raadplegen.

Dit is uw protocol.

Haven is essentieel voor de toekomst van financiële privacy, en met de vork achter ons kunnen we ons concentreren op groei en adoptie. We hebben allemaal een rol gespeeld in het succes van het protocol tot nu toe. en met voortdurende steun van de gemeenschap heeft de toekomst van financiële privacy er nog nooit zo goed uitgezien.

Blijf het Haven-bericht delen!

nl_NL_formalNederlands (Formeel)