Haven Protocol v2.2 – Hard Fork succesvol

Op 9 februari 2022 heeft het Haven-protocol met succes een hard fork naar v2.2.0 voltooid. Deze vork heeft een groot aantal updates en verbeteringen aan de codebasis geïnitieerd die een veilig en robuust protocol voor de toekomst garanderen.

Samenvatting wijzigen

Samenvattend was de voorgestelde uitkomst van de werkgroep:

  • Verander de ontgrendelingstijden van XHV en xUSD naar een asymmetrisch model en elimineer prioriteitsopties
    • Offshore (XHV tot xUSD): 21 dagen
    • Onshore (xUSD tot XHV): 12 uur
  • Stroomlijn conversiekosten naar een vast bedrag van 0,5% voor alle conversies
  • Elimineer deltavoordeel tussen spot- en MA-prijs voor XHV <-> xUSD-conversies
  • Implementeer de "change unlock"-functie waarmee geld dat als wisselgeld in een conversietransactie wordt gebruikt, kan worden ontgrendeld in de standaard 10 blokken (20 minuten) - Meer details hier.

Een meer gedetailleerd overzicht van deze wijzigingen vindt u hier.

Wat moet ik weten?

gewelven

Let op: oude kluizen werken niet meer nu de vork compleet is.

Webkluis

De webkluis is automatisch bijgewerkt en u hoeft niets anders te doen dan ervoor te zorgen dat uw browsercache is gewist. U kunt controleren of u de nieuwste versie gebruikt door op de 3 stippen rechtsboven te klikken. Naast Netwerk staat 'Mainnet v.2.2.0.

Desktop en CLI

CLI's en desktopkluizen moeten worden bijgewerkt naar de meest recente versies (2.2.0). Deze zijn toegankelijk hier.

Wachtwoorden en sleutels

In alle gevallen kunt u uw bestaande kluissleutelsbestand en wachtwoord gebruiken om de kluis opnieuw te openen.

Dit is uw protocol.

We zullen doorgaan met het maken van verbeteringen terwijl we navigeren door de volatiliteit van crypto, maar wat nu nog duidelijker is dan ooit tevoren, is dat Haven instrumenteel is voor de toekomst van financiële privacy.

We beantwoorden graag al je vragen of bespreken de wijzigingen in meer detail in Discord. We kijken uit naar feedback van de Haven-protocolgemeenschap terwijl we allemaal werken aan de groei en het succes van dit innovatieve privacyproject op de lange termijn.

Blijf het Haven-bericht delen!

nl_NL_formalNederlands (Formeel)